springe direkt zum inhalt


Producten

Warmtebuffers zoals OSKAR-10 zijn de ideale gelaagde buffer voor ieder warm waterverwarmingssysteem met verschillende soorten warmteopwekkers c.q. warmtebronnen.
Deze combi boilers bieden u een energiebesparingssysteem voor uw centrale verwarming, dat u helpt bij het verlagen van uw verwarmingskosten.

Door de hydraulische scheiding van warmteopwekkers en verbruikerssystemen in de gelaagde buffer in combinatie met gespecialiseerde in- & uitstroomgroepen, is het makkelijk aanpassingen uit te voeren, d.w.z. uw verwarmingssysteem nauwkeurig aan te passen - ongeacht welke warmteopwekker of warmtegebruiker u gebruikt.
Meer

OSKAR is flexibel en makkelijk aan te sluiten.

Animatie

Funktion Schichtspeichertechnik

OSKAR zorgt voor onafhankelijkheid

Speciale producten

Gelaagde buffer en combi boilers uit Beieren
momenteel tot 6 miljoen liter

Wij zijn de experts in intelligentegelaagde buffertechniek in Beieren. Onze warmtebuffers zijn combi boilers voor warmteopslag voor ieder willekeurig verwarmingssystem, b.v. pelletverwarming.

De warmteopslag - de grootte, hoeveelheid warmte en volumestroom van het verwarmingssysteem spelen een ondergeschikte rol aan de in- en uitstroom kant van de warmteopslag.

Hieruit komen verschillende speciale, projectgerichte producten voor verwarmingssystemen voort met onze gelaagde buffersystemen/combi boilers uit Beieren, gebaseerd op dezelfde gelaagde buffertechnologie en onze filosofie 'inside ratiotherm logic'.